2. – 9. juni: Sykkelferie med sideretter, Lago di Bolsena. 4 ledige

 PROGRAM SYKKELFERIE 2. – 9- JUNI 2017

Bosted Casa Reminiscenza, San Lorenzo Nuovo

Siste natt på hotell i Tuscania

Priser:

I delt dobbeltrom 13 350,- per person

Per person i enkeltrom 14 950,-

Dag Formiddag Lunsj Ettermiddag Kveld
Fredag 2. juni Felles transport fra Roma flyplass Fiumicino, ca kl. 13.00 Sein lunsj ved ankomst* Casa Remi ca kl. 16.00 Innkvartering. Utdeling av sykler og hjelmer. Felles middag* Janas eller annet sted. Drikkevarer ikke inkludert
Lørdag 3. juni Sykkeltur: 09.30 pilgrimsveien Via Francigena til Bolsena. Omvisning i byen. Litt tid på egen hånd.Vinsmaking og lunsj* kl. 13.15 på enoteket Ænos i Bolsena by Vi sykler tilbake til Casa Remi, totalt ca 18 km Felles middag* La Tavernetta. Verdens beste pizza?
Søndag 4. juni Sykkeltur: Etter en litt rolig søndagsmorgen, jukser vi litt og transporterer syklene opp de bratteste svingene fra innsjøen. På kraterkanten starter vi en behagelig sykkeltur, lange slakke nedoverstrekninger mot flere små koselige landsbyer. Litt tid til forfriskninger før vi triller de siste kilometerne til gården Fratelli Piras. Fratelli Piras: der vi forsyner oss av deres rikholdige buffet. Ost, marmelade, skinke, pølser – alt basert på gårdenes egenproduserte råvarer og tilberedt av familien. Ca 25 km på sykkel. Transport tilbake til Casa Remi dit vi ankommer ca 16.30. Felles middag* på Casa Remi

Drikkevarer ikke inkludert

Mandag 5. juni Vi sykler inn i Umbria og til et økologisk gårdsmeieri. Omvisning, smaksprøver og lunsj. Vi triller de få km nedover bakkene til en hyggelig vingård. Der lager vi vår egen pasta og andre italienske spesialiteter under kyndig veiledning av engelsk talende kokk. Mens middagen vår putrer i grytene får vi en omvisning på vingården, et blikk inn i produksjonen og vinkjelleren. Lunsj* på økologisk gårdsmeieri. Mat og drikke inkludert Totalt ca 25 km på sykkel. Transport tilbake til Casa Remi på kvelden Egen laget pastamiddag* på vingården.

Pastakurs, middag og vin inkludert.

Tirsdag 6. juni Transport til utgangspunktet for dagens sykkeltur vingården: Vi sykler videre østover mot «den døende byen», klippebyen Civita di Bagno Regio. Felles lunsj i Civita, ikke inkludert i prisen. På tur tilbake til Bolsena stopper vi på vingården Mazzotti for litt forfriskninger og vinsmaking.Totalt ca 38 km på sykkel Middag på Casa Remi/buffet er ikke inkludert i prisen.
Onsdag 7. juni Full av energi utforsker vi nye områder. Sykkelen tar oss med inn i Toscana via byene San Lorenzo Nuovo, Grotte di Castro, Onano, San Quirico og tilbake via Latera og nedover bakkene til Casa Remi igjen. Lunsj underveis. Totalt ca 55 km på sykkel. Middag: pizza* inne i Bolsena. Lunsj, transport og middag i Bolsena inkludert.
Torsdag 8. junii Sykkeltur: rundt innsjøen Lago di Bolsena. Hvis det blir tid, tar vi turen opp de bratte bakkene til den største byen Montefiascone og ser på kirka som har den nest største kuppelen etter Peterskirka og beundrer utsikten fra La Rocca (borgen på toppen) Felles lunsj*på restaurant ved innsjøen eller  i nærheten av byen Montefiascone Vi fortsetter rundt innsjøen, totalt ca 55 km Felles middag* på Casa Remi
Fredag 3. juni Felles avreise med buss til Roma flyplass Fiumicino, ankomst ca kl. 11.00

* måltider inkludert i prisen

Hentetid flyplass Fiumicino, Roma: ca. kl.13.00. «Bringetid» ankomst flyplass Fiumicino, Roma: ca kl.11.00. Tidene tilpasses ankomst- og avgangstidene til Norwegian og SAS fra/til Gardermoen.

Italiafrelst tar forbehold om at det kan bli mindre endringer i programmet.

 

Inkludert i prisen:

  • transport til og fra Roma flyplass Fiumicino
  • 7 overnattinger inkludert frokost på Casa Remi
  • alle måltider merka med *
  • leie av sykkel og hjelm
  • norsk guide
  •  3 vinsmakinger og 2 omvisninger på vingård
  • all transport som framgår av programmet

Ikke inkludert:

  • flybilletter
  • drikkevarer til måltidene er ikke inkludert, bortsett fra der det framgår av programmet

Du bestiller ved å sende en epost til post@italiafrelst.no. NB! e-postadressen er ustabil. Hvis du ikke får svar innen en dag eller to, prøv hege.meldal@hotmail.no

 Noen du lurer på? Send en epost til post@italiafrelst.no.