Sykkelferie med sideretter: Lago di Bolsena, 2.- 9. juni

Gjestene våre elsker denne turen! Bli den neste til å la deg begeistre over mangfoldet og de unike hverdagsglimt du opplever sammen med oss på den italienske landsbygda.

Vi tråkker på gamle ferdselsårer i det tusenårige kulturlandskapet, gjennom svingete smug i sjarmerende landsbyer og forbi grågrønne olivenlunder. Ureist, lokal kost serveres til lunsj på den lokale trattoriaen eller agriturismo. Tilbakemeldingene fra gjestene våre har vært svært gode på denne sykkelturen som kombinerer sykling med gode mat-, vin- og kulturhistoriske opplevelser.

Dagsetappene på sykkel er mellom 18 og 60 km og går hovedsakelig i lett og småkupert terreng, men med enkelte lengre stigninger. Da tar vi beina fatt. Turen passer for alle som er i vanlig norsk søndagsturform, en lavterskelsykkeltur, som en av gjestene våre sa en gang. Å oppleve et nytt land fra sykkelsetet er både annerledes, og en av de beste måtene å få mest mulig ut av ferien på. Du beveger deg i eget tempo og vil få med deg ting på landeveien du ellers ikke ville lagt merke til. Du får kontakt med lokalbefolkningen, og du kan stoppe når du selv måtte ønske.

På våre sykkelreiser er det ingen konkurranse om å komme først frem. Opplevelsene underveis er det aller viktigste – en utrolig fin frihetsfølelse. Sykkeltur er ferie, trening og mye moro i hyggelig fellesskap. Vi bor komfortabelt på Casa Reminiscenza slik at du slipper stresset med å pakke hver kveld. Og før vi legger ut på dagens pedaltur inntar vi en solid og smakfull frokost på terrassen. Velkommen!

Hele programmet finner du her: Sykkeltur 2. juni – 9. juni 2017

Priser: I delt dobbeltrom: 13 3950,- Enkeltrom: 14 950,-.

4 plasser igjen på turen 2. – 9. juni 2017


sykkel