Malekurs på kloster nær Trevi, 14. – 21 september

OPPLEV INSPIRERENDE DAGER I ITALIAS «GRØNNE HJERTE»

May Leikanger inviterer igjen til et kreativt og fargerikt malefellesskap på klosteret Abbazia di San Pietro,       (Il Convento – for enkelthets skyld), nær fjellbyen Trevi, i Umbria!  Hovedlærer Ellen Hegg. 

Invitasjon lastes ned her: malekurs-ilconvento-2017-1

Vi skal igjen besøke vårt favorittkloster, il Convento, eller Abbazia di San Pietro in Bovara. Dette er et lite sted nær den pittoreske fjellbyen, Trevi i Umbria. Her finner man ro og inspirasjon. Et sted med sjel og gammel historie, der det ligger omkranset av vakre olivenlunder og blånende horisonter!

Se www.ilconvento.org  Du kan også se bilder fra tidligere opphold på www.mayleikanger-kunst.biz, under forskjellige linker.

Denne gangen har vi vært så heldige å få med oss den dyktige og allsidige kunstneren, Ellen Hegg, som lærer! Hun kommer fra Midt-Norge, har sitt atelier i Surnadalsøra, og holder årlige kurs flere steder omkring i Norge, samt utlandet. Forøvrig har hun nå i høst, deltatt på utstilling med bilder i Louvre, Paris, og nye internasjonale invitasjoner er også på gang! Vi gleder oss!

Vår nærmeste nabo, fjellbyen Trevi, avlegger vi et besøk til fots, eventuelt med taxi opp bakkene, mens vi gjerne tar tilbaketuren til fots. Vi utforsker trange smug og gater, før vi igjen går kommer til olivenlundene og klosteret. En vakker tur!

Sammen med vår dyktige guide, skal vi denne gangen bli kjent med nye steder, både for undertegnede, og også mine klostergjester. Vi besøker fjellbyen, Montefalco (https://en.wikipedia.org/wiki/Montefalco), som vi fra klosteret, kan se langt der borte i horisonten,og nabobyen Bevagna (https://en.wikipedia.org/wiki/Bevagna).

Priser: kr.  8.500,-  per person, i Benedettas rom for 4 pers.
«     9.950,-  per person i delt dobbeltrom
«   11 380,-  i enkeltrom (alle enkeltrom opptatt per 10. januar 2017)
«   12. 450,-  gjelder eventuelt dobbeltrom kun for 1 person.

Inkludert: 7 netter med alle måltider, vin til maten. Buss henter/bringer fra flyplass, Fiumicino, Roma til il Convento, guide som møter på flyplassen. Halv dag utflukt med buss/guide. Det kan også være mulig å ha med en medreisende, som ikke maler.
NB: Flyreisen må ordnes av den enkelte, Ikke inkludert.

Pris Malekurs: kr. 1500,- som faktureres direkte fra lærer. Forfall 1/8.

EKSTRATILBUD I FORKANT AV MALEKURSET: ASSISI (11.-14. september)

Her skal vi bo hos «Suore Svedesi di S. Brigida», klosteret til de svenske Birgittasøstrene, som ligger en liten spasertur fra sentrum, og den gamle bydelen. Her har vi kun reservert plass til 8 personer (4 enkle + 2 dobbeltrom).


Priser hhv. Kr. 4.300 og kr. 3.900,-. Dette inkluderer halvpensjon (eks. drikke), bil fra flyplassen, guiding m.m.
Flere detaljer om oppholdet, og noen glimt fra tidligere besøk i byen, finner du på
www.mayleikanger-kunst.biz/45359576 . »Først til mølla» for påmelding på denne ekstraturen.

For detaljert invitasjon, påmelding og informasjon / praktiske spørsmål omkring turen, ta kontakt på telefon 90 50 86 30,
eller mail may@leikanger.biz

Oppdatert 1. april 2017


12096020_484618808383680_7075697438169504934_n