Casa Reminiscenza

Omgitt av vindruer,  olivenlunder og enkelte brekende sauer ligger Casa Reminiscenza B&B lunt i terrenget. Her har det norske vertsskapet bygd opp sitt drømmested, og de har lykkes med å kombinere det italienske med det nordiske slik at vi nordboere synes det er en koselig og gjenkjennelig atmosfære på Casa Remi.

Rommene er romslige og komfortable, og fellesarealene innbyr til hyggelige passiarer og avslapping. De fleste rommene har utgang til terrasse med utsikt over innsjøen Lago di Bolsena. Utearealet med flere sittegrupper er vel tilrettelagt for ei rolig stund med ei bok eller en aperitiff før middag. Den lille gården har egen olivenlund, egen kjøkkenhage og vinranker, og Casa Remi serverer gjestene sine kortreiste produkter i særklasse.

Hver morgen dekkes til skandinavisk frokost, dog med italienske innslag som espresso, skinke og lokale oster. På bestilling serveres også middag. Og savner du en dag de velkjente, kokte potetene i pasta- og pizzalandet Italia, fikser vertskapet det også.

Casa Remi er et utmerket utgangpunkt for aktivitets- og opplevelsesferier. Italiafrelst inviterer sine gjester til å nyte Casa Remis lune stemning sammen med oss.