Il Tesoro‏

Agritursimo Il Tesoro ligger omgitt av åkrer og skogteiger på et lite høydedrag like nord for Lago di Bolsena og har koselige og romslige leiligheter i italiensk bondestil. Leilighetene ligger i bygninger som er nennsomt restaurert opp til dagens standard. Il Tesoro har svømmebasseng, boblebad, stor hage og friareal.

Vertinnen Rita Favero er serviceinnstilt og fikser det meste. Hun legger til rette for alle typer ferier og aktiviteter. Sammen med ektemannen Massimo og foreldrene sine driver hun en allsidig gård. Il Tesoro serverer storfekjøtt fra eget oppdrett og villsvinkjøtt og fasan fra egen utmark. I tillegg selger de egenprodusert marmelade, olivenolje, speltmel, grønnsaker og ost.

Til Italiafrelst sine gjester lager gårdens kokk frokost med skandinavisk vri (italiensk frokost kan være stusselig) og italienske spesialiteter av egenproduserte eller lokale råvarer til lunsj og middag. Det er rikelig med mat, de ulike rettene kommer på rekke og rad og alt er veldig italiensk.

Il Tesoro er et utmerket utgangspunkt for sykkelferie og for mat- og vinopplevelser i nærområdet og det sørlige Toscana.