Språkskolen Lingua Si

Italiafrelst samarbeider med språkskolen Lingua Si  som ligger i Orvieto. Skolen har mange års erfaring med å undervise både voksne og yngre studenter i italiensk,  i større eller mindre grupper, også nordmenn. De kan også organisere individuelle timer. Lærerne snakker engelsk, fransk og tysk, men all undervisning foregår på italiensk.

Undervisninga er tilpassa nivået blant deltakerne og vektlegger dialog og dagligtale, nettopp slik at du kan klare deg på egenhånd også i møte med italienere.

Skolen ligger i middelalderbyen Orvieto, den største «bakkebyen» i området. Byen er rik på arkeologiske funn fra etruskertida, romertida og middelalderen, og Lingua Si tar deg med rundt i byen for å bli kjent med alle tidsepokene og deres karakteristika. I byen ligger katedralen «il Duomo», et imponerende og mektig byggverk, fullt på høyde med andre mer kjente kirkebygg. Orvieto har et sjarmerende nettverk av bilfrie brosteinsgater der du finner både kafeer, spisesteder og butikker i ulike priskategorier.