Malekurs – på kloster nær Trevi

14. - 21. september
Hovedlærer Ellen Hegg. 4 ledige plasser.

OPPLEV INSPIRERENDE DAGER I ITALIAS «GRØNNE HJERTE»

May Leikanger inviterer igjen til et kreativt og fargerikt malekurs på klosteret Abbazia di San Pietro, nær fjellbyen Trevi, i Umbria!  Hovedlærer Ellen Hegg.

Invitasjonen lastes ned her: malekurs-ilconvento-2017-1

Kurs: 15 deltakere. Noen få plasser er også ledige til dere som f.eks., maler akvarell, tegner eller er medreisende (ikke maler).

Vi starter første dag, med en grunnleggende innføring i dette fargeblandingssystemet, og vi kan ønske både helt nye og erfarne malere velkommen. (v/ May Leikanger).Fra dag 2, overtar Ellen Hegg undervisningen.

Vi bor på kloster fra 1158 i Bovara – et lite sted nær den vakre fjellbyen, TREVI. Her finner man ro og inspirasjon. Et sted med sjel, historie og med en vakker beliggenhet. Vi er i et område omkranset av høye, skyggefulle trær, olivenlunder og blånende horisonter! Du kan se flere bilder derfra på May sin hjemmeside.

Priser: kr.  8.500,-  per person, delt rom Benedettas rom for 4 pers.
«     9 950,-  per person i delt dobbeltrom
«   11 380,-  per person i enkeltrom (alle enkeltrom opptatt 10. januar 2017)
«   12 450,-  gjelder eventuelt dobbeltrom kun for 1 person.

Inkludert: 7 netter med alle måltider, vin til maten. Buss henter/bringer fra flyplass, Fiumicino, Roma til il Convento, guide som møter på flyplassen. Halv dag utflukt med buss/guide. Det kan også være mulig å ha med en medreisende, som ikke maler.
NB: Flyreisen må ordnes av den enkelte, Ikke inkludert.

Pris Malekurs: kr. 1500,- som faktureres direkte fra lærer. Forfall 1/8.

I tillegg til malekurset, kan du også oppleve »hellige Frans`s by», ASSISI (11.-14.)
Her skal vi bo hos «Suore Svedesi di S. Brigida», klosteret til de svenske Birgittasøstrene, som ligger en liten spasertur fra sentrum, og den gamle bydelen. Her har vi kun reservert plass til 8 personer (4 enkle + 2 dobbeltrom).

Priser hhv. Kr. 4.300 og kr. 3.900,-. Dette inkluderer halvpensjon (eks. drikke), bil fra flyplassen, guiding m.m.
Flere detaljer om oppholdet, og noen glimt fra tidligere besøk i byen, finner du på www.mayleikanger-kunst.biz/45359576 . »Først til mølla»!

I forbindelse med spørsmål om  kurs, oppholdet, forholdene på stedet, materiell el.lign. tar jeg gjerne i mot din henvendelse på mobil: 90 50 86 30, mail: may@leikanger.biz eller via hjemmeside www.mayleikanger-KUNST.biz.  

Ønsker alle hjertelig velkommen til vårt neste malefellesskap!
Enkelt, men luksus for sjelen!

Vennlig hilsen May L.